Guidede ture

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

Tag med på en af Stedkenders guidede vandreture i Nordjylland, eller book en spændende litterær gåtur hvor i landet, det passer dig. Temaet for den litterære gåtur er forfatterne, filosofferne og forskernes bedste citater, anekdoter og viden om det at gå.

 

Læs mere om min litterære gåtur her

 

Jeg er også klar med den helt nye Slentrende Samtalesalon med fokus på FNs 17 verdensmål. På en gåtur sætter jeg skub i gode samtaler på baggrund af spændende oplæg om folk, som med succes skaber forandring.

 

Læs mere om min Slentrende Samtalesalon her

 

Guidede vandreture i Jammerbugten

Mine guidede vandreture er typisk på 5-8 km med 5-8 stop, hvor jeg fortæller de bedste historier fra området. Vi går i roligt tempo, så vi har tid til at nyde det smukke landskab, høre fuglene synge og lægge mærke til naturens forunderlige dufte.

 

Hvert af de områder, vi vandrer i, har sin unikke historie.

 

Hør for eksempel hvorfor præsten i Lerup Kirke fik kongen til at flytte et af Nordjyllands største markeder på Fosdalturen. Eller om en katastrofal stranding, der satte spor i Thorupstrand. I Slettestrand og Svinkløv Plantage fortæller jeg om Marie Andersen, som har lagt navn til Maries Hus. Mens jeg i Blokhus blandt andet fortæller om driftige skudehandlere, der så fremtiden og handlede på den. Nordjylland er et overflødighedshorn af gode historier, og jeg har udvalgt de allerbedste, som jeg fortæller på turene.

 

Jeg har planlagte ture, som er åbne for alle. Og jeg kan også bookes til private grupper. Det kan du læse mere om længere nede.

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

Alle mine åbne ture bliver oprettet som begivenheder på Facebook. Så hvis du vil vide, hvornår min næste tur bliver gennemført, så giv Stedkenders Facebookside et like.

 

En af Stedkenders guidede vandreture som begivenhed på Facebook.

 

Hunde i snor er velkomne på mine guidede ture.

 

Tjek mine planlagte guidede vandreture i Jammerbugten lige her:

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

Læs hvad en af mine gæster skriver om mine guidede ture:

Superfin guidet vandretur på 7 km ved Thorupstrand med Bitten Holmsgaard som veloplagt og vidende guide. Hendes guidede vandreture kan varmt anbefales!

Naia Bang, Tranum

 

Guidede ture for private og virksomheder

Du kan også booke en privat tur for din virksomhed, dit team, din familie, skoleklasse, forening eller lignende.

 

Jeg kan tage jer med på en guidet vandretur i for eksempel Jammerbugten, hvor I hører nogle af de gode historier fra netop dette sted, mens vi bevæger os rundt i den storslåede natur.

 

Hvis I ønsker en guidet tur i Aalborg, Skagen, Sæby, Blokhus, Lønstrup eller Frederikshavn er det også steder, jeg har stor erfaring med at guide i.

 

Jeg kan også guide på jeres bustur rundt i Nordjylland – herunder Han Herred, Vendsyssel, Thy og Himmerland.

 

Læs hvad en af mine kunder skriver om mine guidede ture for grupper:

“Jeg havde booket Bitten til en tur i Slettestrand og Svinkløv Plantage for Feriepartners sommerhusejere. Bitten var godt forberedt og lokalkendt, og det var let at mærke hendes passion og oprigtige interesse for området og dets historie. Den lokale flaske gin fra ”Tranum Mølle” gjorde heller ikke noget dårligt for turen.”

Esben Filholm, bureauleder og partner, Feriepartner Jammerbugten

 

Jeg kan bookes fra en 1 time til flere dage. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud: