Guidede ture

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

Tag med på en af Stedkenders guidede vandreture i Jammerbugten i Nordjylland. Turene er typisk på 5-7 km med 5-8 stop, hvor jeg fortæller historier fra området. Vi går i roligt tempo, så vi har tid til at nyde det smukke landskab, høre fuglene synge og lægge mærke til naturens forunderlige dufte.

 

Hvert af de områder, vi vandrer i, har sin unikke historie.

 

Hør for eksempel hvorfor præsten i Lerup Kirke fik kongen til at flytte et af Nordjyllands største markeder på Fosdalturen. Eller om en katastrofal stranding, der satte spor i Thorupstrand. Mens jeg i Blokhus blandt andet fortæller om driftige skudehandlere, der så fremtiden og handlede på den. Jammerbugten er et overflødighedshorn af gode historier, og jeg har udvalgt de allerbedste, som jeg fortæller på turene.

 

Jeg har planlagte ture i både Thorupstrand, Slettestrand, Fosdalen og Blokhus.

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

På alle ture er der inkluderet et måltid. Det kan være på en lokal restaurant eller café eller noget, der kan nydes ude i naturen.

 

Alle turene bliver oprettet som begivenheder på Facebook. Så hvis du vil vide, hvornår min næste tur bliver gennemført, så giv Stedkenders Facebookside et like.

 

En af Stedkenders guidede vandreture som begivenhed på Facebook.

 

Hunde i snor er velkomne på mine guidede ture.

 

Jeg kan også guide for busgrupper og andre grupper.

 

Hvis I ønsker en guidet tur i Aalborg, Skagen, Sæby, Blokhus, Lønstrup eller Frederikshavn er det steder, jeg har stor erfaring med at guide i.

 

Tjek mine guidede vandreture i Jammerbugten lige her:

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her