Guidede ture

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

Tag med på en af Stedkenders guidede vandreture i Jammerbugten i Nordjylland. Turene er typisk på 5-7 km med 5-8 stop, hvor jeg fortæller historier fra området. Vi går i roligt tempo, så vi har tid til at nyde det smukke landskab, høre fuglene synge og lægge mærke til naturens forunderlige dufte.

 

Hvert af de områder, vi vandrer i, har sin unikke historie.

 

Hør for eksempel hvorfor præsten i Lerup Kirke fik kongen til at flytte et af Nordjyllands største markeder på Fosdalturen. Eller om en katastrofal stranding, der satte spor i Thorupstrand. Mens jeg i Blokhus blandt andet fortæller om driftige skudehandlere, der så fremtiden og handlede på den. Jammerbugten er et overflødighedshorn af gode historier, og jeg har udvalgt de allerbedste, som jeg fortæller på turene.

 

Jeg har planlagte ture i både Thorupstrand, Slettestrand, Fosdalen og Blokhus.

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

På alle ture er der inkluderet et måltid. Det kan være på en lokal restaurant eller café eller noget, der kan nydes ude i naturen.

 

Alle turene bliver oprettet som begivenheder på Facebook. Så hvis du vil vide, hvornår min næste tur bliver gennemført, så giv Stedkenders Facebookside et like.

 

En af Stedkenders guidede vandreture som begivenhed på Facebook.

 

Hunde i snor er velkomne på mine guidede ture.

 

Tjek mine planlagte guidede vandreture i Jammerbugten lige her:

 

 

Se alle mine planlagte guidede ture her

 

 

Læs hvad en af mine gæster skriver om mine guidede ture:

Superfin guidet vandretur på 7 km ved Thorupstrand med Bitten Holmsgaard som veloplagt og vidende guide. Hendes guidede vandreture kan varmt anbefales!

Naia Bang, Tranum

 

Guidede ture for private og virksomheder

Du kan også booke en privat tur for din virksomhed, dit team, din familie, skoleklasse eller lignende.

 

Jeg kan tage jer med på en guidet vandretur i for eksempel Jammerbugten, hvor I hører nogle af de gode historier fra netop dette sted, mens vi bevæget os rundt i den storslåede natur.

 

Hvis I ønsker en guidet tur i Aalborg, Skagen, Sæby, Blokhus, Lønstrup eller Frederikshavn er det også steder, jeg har stor erfaring med at guide i.

 

Jeg kan også guide på jeres bustur rundt i Nordjylland – herunder Han Herred, Vendsyssel, Thy og Himmerland.

 

Jeg kan bookes fra en 1 time til flere dage. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud: