Slentrende Samtalesalon om FNs verdensmål

Gå en tur og få nyt håb, inspiration og indsigt i berigende samtale med mennesker, du allerede kender eller nye og interessante samtalepartnere.

 

FNs 17 verdensmål er idealistiske, noble og måske lidt svære at forholde sig til. På denne Slentrende Samtalesalon får du serveret en række gode historier om ildsjæle, forskere og iværksættere, som er lykkedes med at skabe positiv forandring på nogle af de 17 områder.

 

På baggrund af de opfindsomme eksempler sætter jeg gang i spændende samtaler, der gør dig klogere på både dig selv, verden og mulige løsninger på dens problemer.

 

Har du også oplevet, hvordan det at gå side om side ofte fører til langt dybere samtaler, end når I sidder omkring et bord?

 

Det har jeg!

 

Derfor flytter jeg samtalesalonen ud under åben himmel, hvor vi samtaler, mens vi går.

 

Bitten Holmsgaard, Stedkender, fortæller
Bitten Holmsgaard, Stedkender, har stor erfaring i at finde de gode historie og fortælle dem. Foto: Anna Marie Toft Sørensen.

Jeg skaber rammerne for den gode samtale

Jeg er den gode vært, som skaber et trygt og inkluderende rum. Det er også mig, som styrer samtalerne ud fra inspirerende oplæg og skræddersyede spørgsmålskort, så det ikke bare bliver small talk om vind og vejr.

 

Jeg sørger for, at der bliver skiftet samtalepartner undervejs. Der vil også være plads til spontanitet og eksperimenter i løbet af turen.

 

Den Slentrende Samtalesalon henvender sig til alle, som gerne vil åbne debatten om FNs verdensmål.

 

Turen kan foregå i både by og natur.

 

Kom med til en Stedkenders Slentrende Samtalesalon og få både kilometer i benene og nye erkendelser og indsigter.

 

Læs hvad mine kunder skriver om mig

“Anbefaling fra Jammerbugt Bibliotekerne: Vi kan på det varmeste anbefale Bitten Holmsgaard ”Stedkender.”Hun er en sprudlende fortæller, som har tilhørerne i sin hule hånd. Hun har en stor viden og krydrer det med humoristiske anekdoter.”

Anna Marie Toft Sørensen, bibliotekar, Fjerritslev Bibliotek

 

Hør mere

Hvis du vil høre mere om min Slentrende Samtalesalon eller booke mig, så udfyld gerne nedenstående formular: