Foredrag om opdagelsesrejser

– Livet som opdagelsesrejsende

Tag på eventyr med Columbus, Marco Polo og nordjyske Bitten Holmsgaard

Når vi taler om opdagelsesrejser, tænker vi tit på de store og epokegørende. Som dengang Columbus opdagede Amerika. Eller Marco Polo, som den første europæer rejste tværs gennem Asien til Kina. Men hvis vi er opmærksomme, består vores såkaldte almindelige liv også af store og små opdagelsesrejser. Og vi kan endda få endnu mere eventyr ind i vores hverdag med en ganske lille indsats.

 

Drøm dig væk til en tid, hvor verden var et uudforsket vidunderland. Hvor mod og nysgerrighed drev eventyrere ud på det ukendte hav. Lyt til fortællingerne om de modige sjæle, der tog risici, udfordrede konventionerne og åbnede verden for nye muligheder.

 

Har du nogensinde fantaseret om at udforske ukendte horisonter, lige som Columbus sejlede ud på sit legendariske eventyr? Eller måske er du mere til at finde skjulte skatte i hverdagens små øjeblikke? Uanset hvad, så er du kommet til det rette sted!

 

 

Stedkender foredrag om opdagelsesrejser
Fotograf Aziz Acharki / Unsplash

 

 

 

Find skatte i hverdagens små eventyr

Men vent, der er mere! I foredraget vil jeg også udforske de små, men betydningsfulde eventyr, der ligger lige foran vores næser. Fra at finde skønheden i en simpel gåtur gennem naturen til at prøve en ny vej, du aldrig har kørt før, vil jeg vise dig, hvordan du kan opleve magien i hverdagen.

 

Foredrag
Bitten Holmsgaard har levet af at fortælle historier i mere end 20 år.

Nogle af mine egne eventyr er for eksempel dengang, jeg begyndte at lave direkte natradio. Helt alene på en radiostation i et øde industrikvarter i Aalborg. Eller da jeg tog springet fra nyhedsjournalist til rejseleder ved at køre en gammel Opel Astra fra Danmark til Italien. I foredraget er der også en god chance for, at jeg fortæller, hvordan jeg opdagede, hvad et rigtigt lortejob i landsbyen Nibe i Indien går ud på.

 

Lær at åbne dine sanser for de skjulte skatte, der ligger rundt omkring dig, og opdag glæden ved at leve livet med nysgerrighed og begejstring.

 

I dette underholdende foredrag kommer du på tur med de allerstørste opdagelsesrejsende fra verdenshistorien. Men du følger også i fodsporene på nogle af de mindre kendte. Undervejs deler jeg ud af mine egne større, mindre og lattervækkende eventyr.

 

Tag med på opdagelse

Dette foredrag henvender sig til alle, der er interesserede i at høre en god fortælling. Opdagelsesrejsernes historie er fuld af store personligheder, dramatiske beretninger samt nye møder og opdagelser.

 

Foredragsholder, Bitten Holmsgaard, i Gambia
Bitten Holmsgaard er uddannet journalist. Her interviewer hun palmevintapper, Lucas Jatta, i Gambia.

Du kan ikke undgå at blive ramt af ny indsigt, inspiration og oplevelseslyst.

 

Jeg stiller op med kæmpestor fortælleglæde og energi. I kufferteren har jeg mere end 20 års erfaring med at finde, vinkle og servere de allerbedste historier. Først som radio- og tv-reporter senere som rejseleder, lokalguide og foredragsholder.

 

Så hvad venter du på? Tag med på en eventyrlig rejse gennem tid og rum, og opdag de små og store opdagelsesrejser, der venter lige rundt om hjørnet. 

 

 

 

 

 

 

For yderligere info om foredraget eller forespørgsel på booking, udfyld venligst nedenstående formular: