Foredrag om møder

 – Vi kan ikke blive ved med at mødes på den her måde!

Bliv inspireret af de bedste, skræmt af de værste og grin ad de sjoveste møder i historien. Få samtidig et underholdende indblik i, hvordan I holder mere udbytterige møder

 

Da Julius Cæsar gik ind i Senatet i Rom den 15. marts år 44 f.kr. troede han, at han skulle deltage i et helt almindeligt møde. Men mødet gik helt galt. Det endte som bekendt med, at Cæsar lå død på gulvet, stukket ihjel af 60 af Roms senatorer. Så galt går det heldigvis sjældent. Men I kan spare mange ressourcer ved at blive bedre til at holde møder.

 

Mennesket har holdt møder, siden de gamle grækere mødtes i Agora for 3.000 år siden. I dag bruger mange organisationer op til 15% af tiden på møder. Undersøgelser viser, at 71% af møderne bliver regnet for uproduktive. Få indsigt i de enkle greb, der forbedrer jeres møder.

Til arrangøren

Dette foredrag henvender sig til jer, der gerne vil åbne debatten om mødekulturen i virksomheden. I får et fælles ordforråd om mødekulturen plus nye og helt konkrete input til, hvordan I forbedrer jeres møder. 

 

Det hele bliver serveret på en underholdende måde, hvor der trækkes tråde til mødernes fascinerende historie med masser af nye og klassiske eksempler. 

Hvem er jeg?

Foredragsholder Bitten Holmsgaard
Bitten Holmsgaard er uddannet journalist og har mere end 20 års erfaring med formidling.

Jeg hedder Bitten Holmsgaard og er uddannet journalist. De seneste 20 år har jeg arbejdet professionelt med historiefortælling som foredragsholder, rejseleder i udlandet og som lokalguide herhjemme i Danmark.

 

Som mange andre har jeg siddet til lidt for mange ligegyldige møder, hvor jeg bagefter har undret mig over, hvorfor i alverden jeg dog skulle spilde en time af min arbejdsdag på det.

 

Det gjorde efterhånden journalisten i mig nysgerrig efter at finde ud af, hvad eksperterne har fundet ud af, der skal til for at holde mere udbytterige møder.

 

I kraft af min uddannelse og erfaring har jeg destilleret deres indsigter og anbefalinger til en enkel og let implementerbar model, som jeg serverer i løbet af foredraget.

 

Jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine tilhørere. Sætte smil på læberne og levere en enkelt ny indsigt eller to. Mit højeste mål er, at efterlade publikum inspirerede, initiativrige og med højere energi end de havde, da de kom.

 

Læs hvad en deltager skriver om mit foredrag om møder:

”Et møde og et samvær med Bitten fra Stedkender – er et unikt og helt fantastisk møde, fordi hun ganske enkelt og meget passioneret flytter dit mindset – såvel fagligt og menneskeligt.”

Palle L. Nielsen, CEO, Fri Fugl ApS

 

Hør mere

Hvis du vil høre mere om foredraget eller booke mig, så udfyld gerne nedenstående formular: