Foredrag om møder

 – Vi kan ikke blive ved med at mødes på den her måde

Bliv inspireret af de bedste, skræmt af de værste og grin ad de sjoveste møder i historien. Få samtidig et underholdende indblik i, hvordan I holder mere udbytterige møder

 

Da Julius Cæsar gik ind i Senatet i Rom den 15. marts år 44 f.kr. troede han, at han skulle deltage i et helt almindeligt møde. Men mødet gik helt galt. Det endte som bekendt med, at Cæsar lå død på gulvet, stukket ihjel af 60 af Roms senatorer. Så galt går det heldigvis sjældent. Men I kan spare mange ressourcer ved at blive bedre til at holde møder.

 

Mennesket har holdt møder, siden de gamle grækere mødtes i Agora for 3.000 år siden. I dag bruger mange organisationer op til 15% af tiden på møder. Undersøgelser viser, at 71% af møderne bliver regnet for uproduktive. Få indsigt i de enkle greb, der forbedrer jeres møder.

Til arrangøren

Dette foredrag henvender sig til jer, der gerne vil åbne debatten om mødekulturen i virksomheden. I får et fælles ordforråd om mødekulturen plus nye og helt konkrete input til, hvordan I forbedrer jeres møder. 

 

Det hele bliver serveret på en underholdende måde, hvor der trækkes tråde til mødernes fascinerende historie med masser af nye og klassiske eksempler. 

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet journalist, og de seneste 18 år har jeg arbejdet professionelt med historiefortælling som foredragsholder, rejseleder i udlandet og som lokalguide herhjemme i Danmark.

 

Jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine tilhørere. Sætte smil på læberne og  levere en enkelt ny indsigt eller to. Mit højeste mål er, at efterlade publikum med højere energi end de havde, da de kom.

 

Praktisk

Foredraget kan vare fra 20 til 90 minutter.

 

Jeg har brug for tilslutning til strøm samt en hvid væg eller et lærred.

 

Mens jeg fortæller, viser jeg et slideshow med billeder. Hvis I ikke har en projektor, kan jeg selv tage en med. 

 

Hør mere eller book mig ved at udfylde nedenstående formular: